Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hilanders rekryterar från London

Publicerad: 5 juni 2013, 10:10

Ethel Ghirmai.

Hilanders tvingades att stänga ner sitt kontor i Malmö efter ett krisår i fjol. Men kontoret i Stockholm blomstrar och har nu rekryterat Ethel Ghirmai, specialist på digital kommunikation som kommer att arbeta med insikts- och strategiarbete på b2b-byrån.


Ethel Ghirmai kommer närmast från kommunikationsbyrån The Broolöyn Brothers i London. Där jobbade hon med kunder som Jaguar och Land Rover. Hon jobbade även med Inpired by Iceland, en global digital PR kampanj som vann Guld i Cannes IVCA, The International Visual Communications Association. Kampanjen blev även utnämd till ”Best country in Europé” av Guardian Travel Awards.

– Ethels breda kompetens och globala erfarenhet passar oss perfekt, säger Christina Kazeem, vd för Hilanders. Hon är också en viktig komponent i att stärka Hilanders digitala erbjudande ytterligare.

Stockholmskontoret har tidigare i år även rekryterat Sandra Kollberg till rollen som produktionsledare.

Hilanders redovisade en omsättning på 36,9 miljoner kronor under 2011 och ett nwgativt årsresultat på -10,1 miljoner kronor. Siffror för 2012 ännu inte redovisats.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.