Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hill+Knowlton rekryterar från konkurrenter

Publicerad: 23 oktober 2013, 08:07

Juha Hartomaa och Alexandra Lundell

Hill+Knowlton Strategies värvar Juha Hartomaa från Intellecta Corporate och Alexandra Lundell från Assefa kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Hill & Knowlton

Juha Hartomaa stärker upp kommunikationsbyråns erbjudande inom corporate communications, och inte minst inom finansiell och hållbarhetskommunikation. Alexandra Lundell förstärker kompetensen inom pr och marknadskommunikation.

– Vi är väldigt glada över att ha knutit till oss Juha och Alexandra. Båda blir viktiga tillgångar för att bredda vårt erbjudande som en heltäckande kommunikationsbyrå, säger Mats Fogelberg, vd Hill+Knowlton Strategies Sweden i ett pressmeddelande.

Juha Hartomaa har de senaste tio åren arbetat med strategisk kommunikation för en rad börsnoterade och statliga bolag samt offentliga aktörer. Han har även varit verksam på bland annat Finanstidningen och Nyhetsbyrån Direkt. På Hill+Knowlton Strategies blir Juha Hartomaa senior rådgivare för byrån inom finansiell kommunikation och corporate communications.

– Det ska verkligen bli spännande att bidra till den satsning och resa som Hill+Knowlton Strategies har påbörjat. Det finns en mycket positiv energi på byrån som jag är övertygad om att även kunderna märker av, kommenterar Juha Hartomaa.

Alexandra Lundells karriär inleddes på Stendahls reklambyrå i Göteborg för att sedan fortsätta till Storåkers McCann och McCann Nordic under en 5-årsperiod. Där hade hon rollen som projektledare till dåvarande vd Michael Storåkers. Närmast kommer Alexandra Lundell från Assefa kommunikation där hon arbetade som PR-konsult och projektledare.

– Hill+Knowlton Strategies är ett starkt och etablerat byrånätverk som just nu genomgår en mycket positiv förändringsprocess. Byrån har en fantastisk personalstyrka och en bred, spännande kundbas. Det som gör den här utmaningen om möjligt extra spännande är att jag återigen får arbeta sida vid sida med min kollega från McCann-tiden, Pia Grahn, säger Alexandra Lundell i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hill & Knowlton

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.