Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hill+Knowlton tar PA-chef från Citigroup

Publicerad: 13 september 2013, 08:53

Hampus Stenberg

Citigroups kommunikationsdirektör för norra Europa, Hampus Stenberg, byter jobb. Han tar plats i ledningen för Hill+Knowltons Strategies, som ny chef för Public Affairs och senior rådgivare inom Corporate Communications.


Hampus  Stenberg har under sex år på den amerikanskabanken Citigroup gått  från en roll som informationschef för Sverige till  kommunikationsdirektör  för Norden, Österrike och Tyskland. Tidigare har han varit rådgivare på  Gullers Grupp och Springtime, dessförinnan arbetade Hampus i London med  investeringar i tillväxtbolag.

– Hill+Knowlton  Strategies befinner sig i en mycket intressant fas och det lockar att  få vara med och bygga en av Sveriges just nu mest spännande  kommunikationsbyråer.  Med mina erfarenheter av internationell kommunikation och  ledningsarbete, i en tid då den finansiella sektorn varit i fokus,  hoppas jag kunna öka förutsättningarna för våra kunder att nå sina mål,  säger Hampus Stenberg, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.