Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hill & Knowltons trädgårdskund

Publicerad: 14 februari 2011, 10:50

Fiskars Garden, som tillverkar verktyg för trädgårdsarbete, har valt pr-byrå i Sverige. Hill & Knowlton tog hem uppdraget.


Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton Strategies

Den nya kunden fiskars Garden är ett etablerat varumärke och producerar funktionella arbetsverktyg för trädgårdsarbete. Nu har företaget inlett ett pr-samarbete med Hill & Knowlton i Sverige.

– Vi valde Hill & Knowlton då vi sökte en strategisk samarbetspartner som kan hjälpa oss med vårt löpande PR-arbete. I pitchen som vi bjöd in till visade Hill & Knowlton att de var den byrå med bäst insikt och kunskap om vår bransch och bidrog med spännande visioner för varumärket Fiskars Garden, säger Maria Hägg, Trade marketing manager på Fiskars Garden i ett pressmeddelande.

På pr-byrån gläds man givetvis åt den nya kunden.

– Fiskars Garden är ett starkt och väletablerat varumärke bland trädgårdsverktyg. De står för kvalité och innovation och har ett gott branschrykte vilket vi ämnar förmedla till kunderna, säger Ulrika Ekström, tf vd på Hill & Knowlton i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton Strategies

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.