Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hon är Ledarnas nya kommchef

Publicerad: 12 februari 2014, 12:58

Ledarna rekryterar Kerstin Lager som kommunikationschef. Hon kommer närmast från KF där hon varit informationschef på KF Media och Akademibokhandeln.


Från och med årsskiftet integrerar Ledarna enheterna PR & Opinion, Kommunikation och Sälj till en gemensam kommunikationsavdelning under ledning av Kerstin Lager.

– Kerstin har en mångårig erfarenhet som chef och kommunikatör, säger Per Hedelin, vd för Ledarna. Med hennes kompetens kan vi vässa vår kommunikation ytterligare och stärka vår roll som renodlad cheforganisation och expert inom chefsfrågor.

Kerstin Lager har en examen i juridik och kommunikation och har tidigare varit informationschef på bransch- och arbetsgivareorganisationen Skogsindustrierna och Stora Enso Sverige. Hon har även varit chef för Corporate Communications på PR-byrån Hill & Knowlton samt analyschef på medieanalysföretaget Observer.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.