Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hon är Linda Skugges pr-konsult

Publicerad: 23 maj 2008, 09:27

Här är pr-konsulten som hjälper Linda Skugge att slå igenom som framgångsrik entreprenör. – Person-pr för företagsledare kommer att växa, säger Lili Assefa till Resume.se.


Lili Assefa.

Lili Assefa har ett förflutet i skivbolagsbranschen där hon arbetat med pr för en rad stora svenska artister. Numera är hon bland annat pr-ansvarig för TV4:s Idol, och hon hjälper dessutom flera företagsledare med person-pr – bland annat Linda Skugge.

Lili Assefa anlitades först som pr-konsult för Lina Skugges företag Vulkan, men sedan några månader tillbaka arbetar hon med att putsa på Skugges personliga image.

Och arbetet med att ändra bilden av Skugge som råbarkad feminist till framgångsrik företagsledare har gått lysande – så gott som överallt har det stått om Linda Skugges nya liv som entreprenör den senaste tiden, sedan hon lämnade Expressen.

– Linda är ju rätt bra på pr själv, men hon vill ha någon att bolla med. Jag tror att person-pr för företagsledare kommer att växa. Det behövs för att man ska sticka ut och nå ut med sina idéer, säger Lili Assefa och fortsätter:

– Det är fantastiskt att en kvinna som varit den arga feministen och känd för Fittstim nu är på omslaget till Veckans Affärer.

Hur är det att jobba med henne?
– Det roligaste är att hon är så jäkla driven, kreativ och så oerhört snabb. Det är pang på – hon tar beslut på några minuter, sen kör vi.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.