Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hon är ny presschef för C

Publicerad: 31 augusti 2016, 08:16

Jessica Bissmark.

Foto: Pressbild/Centerpartiet

Jessica Bissmark blir Centerpartiets nya presschef. "Lätt att tacka ja till Sveriges mest framtidsinriktade och nytänkande parti" säger hon.


Ämnen i artikeln:

Ola Spännar

Ingrid Hedenvind-Brask lämnade Centerpartiet för att istället ta motsvarande tjänst på Almega. Hennes ersättare blir Jessica Bissmark som kommer senast från rollen som kundansvarig seniorkonsult på kommunikationsbyrån Springtime och H&H Group.
– Det är lätt att tacka ja till att arbeta för Sveriges mest framtidsinriktade och nytänkande parti. Siktet är inställt på valvinst 2018 och även om pressfrågor självklart är i fokus kräver en modern organisation ett bredare perspektiv än så. Budskap och engagemang i både förtjänade och egna kanaler måste vara synkade. Det arbetet kommer att vara mycket spännande att leda och utveckla, säger Jessica Bissmark i en kommentar.

Centerpartiets kommunikationschef Ola Spännar understryker att det går bra för partiet just nu.
– Men vi tar inget för givet utan fortsätter vårt målmedvetna arbete för att Sverige ska få en ny Alliansregering med ett starkt Centerparti. I det ingår att hela tiden vässa vår organisation för att på bästa sätt nå ut med vår politik. Där kommer Jessica att vara en nyckelspelare, kommenterar han.

Jessica Bissmark tillträder den 1 september.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Ola Spännar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.