Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hon blir vd för en dag

Publicerad: 8 februari 2012, 16:01

Sofia Heidenberg, till vänster, får ta ett kliv tillbaka när Leyla Öfwerström tar över som vd för en dag.

Foto: Golin Harris.

Här är pr-talangen som blir vd för en dag på Golin Harris: Berghs-eleven Leyla Öfwerström, 26. – Hon har ett dygn på sig att visa vad hon går för, säger byråns ordinarie vd Sofia Heidenberg till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Golin HarrisSofia Heidenberg

I samband med Berghs-evenemanget Career Day i lördags kom Golin  Harris med ett udda erbjudande – byrån efterlyste en student som vill  leda företaget under en dag, med full vd-lön.

Byråns mål är att knyta till sig morgondagens pr-stjärnor och intresset var stort.

– Vi träffade nära 30 personer i ett rasande tempo. Leyla stack ut. Hon visar mod, är påläst och hon är en visionär med starka idéer om morgondagens pr. Hon har ett holistiskt kanaloberoende pr-tänk, säger Sofia Heidenberg, som ni alltså lämnar över vd posten till Leyla Öfwerström under ett dygn.

Leyla Öfwerström säger till Resume.se att hon ska börja med ett morgonmöte och fråga personalen om verksamheten, förhoppningsvis träffa några kunder, ge järnet och leda byrån på bästa sätt.

Hon säger att hon är intresserad av att börja jobba på byrån efter sin examen från Berghs i maj.

Leyla Öfwerström har en fil kand i Media- och Kommunikationsvetenskap från Stockholms Universitet. Hon har även läst statsvetenskap. Nu går hon Berghs-kursen i strategisk kommunikation och pr.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.