Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hon tar över Grayling

Publicerad: 8 oktober 2012, 14:36

Carina Lindberg Glavå blir ny vd för Grayling Sverige. Som chef för Graylings Göteborgskontor har hon suttit med i ledningsgruppen sedan våren 2011. Mårten Lundberg lämnar vd-stolen efter ett år.


Ämnen i artikeln:

Grayling

Efter ett år lämnar Mårten Lundberg över till Carina Lundberg Glavå som blir vd för Grayling Sverige
– Jag är mycket glad över förtroendet att ta över som ny vd för Grayling. Grayling har på kort tid etablerats som en av de stora aktörerna i branschen och jag ser fram emot att vara med i den
fortsatta utvecklingen av vårt erbjudande, säger Carina Lindberg Glavå i ett pressmeddelande.

Carina Lindberg Glavå är socialantropolog och journalist med lång erfarenhet av kommunikationsarbete från flera branscher. Under 90-talet var hon ett toppnamn inom Göteborgs socialdemokrati men lämnade
politiken 1998. Hon har drivit egen firma där hon har arbetat med strategisk rådgivning på ledningsnivå.

Carina Lindberg Glavå har också arbetat på JKL och var en av grundarna till PR-byrån Welcom. Hon tillträder omgående och efterträder Mårten Lundberg som har valt att gå vidare efter drygt två och ett halvt år Grayling.
– Mitt huvudfokus har varit att etablera oss som tydlig utmanare på den svenska marknaden, det tycker jag vi har lyckats bra med. Nu kommer Carina in med ny energi; hon har gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla Göteborgskontoret, något hon tar med sig in i sin nya roll. Carinas gedigna kompetens, goda samhällskontakter och långa erfarenhet gör henne till en utmärkt vd för Grayling, säger Mårten Lundberg i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Grayling

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.