Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hon tar över Sveriges Kommunikatörer

Publicerad: 7 mars 2013, 07:37

Cecilia Schön Jansson

Cecilia Schön Jansson har tung erfarenhet. Hon har en bakgrund som kommunikationsdirektör i försvars- och säkerhetskoncernen Saab, Alecta, Skanska och Trygg-Hansa.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Hon går nu in i en roll som vd för Sveriges Kommunikatörer:

– Med Cecilia Schön Jansson kommer vi att ha en handelskraftig vd med rätt bakgrund inom kvalificerat kommunikationsarbete i olika företag och som väl känner vår organisation, personerna och de uppgifter som ligger framför oss. Det är bra för föreningens medlemmar, säger Per Mossberg, vice ordförande i Sveriges Kommunikatörer i en kommentar.

Cecilia Schön Jansson vet redan en hel del vad arbetet innebär eftersom hon inte bara har varit ordförande för branschorganisationen under året som har gått, utan i praktiken också lett den rent operativa verksamheten

– Cecilia har gjort ett utmärkt jobb under det dryga år hon också har fungerat som operativ ledare för föreningen. Jag är mycket nöjd med att Cecilia velat gå in i den här uppgiften, säger Per Mossberg i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.