Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hoppar av Grayling – startar om sin gamla byrå

Publicerad: 12 februari 2014, 22:11

Cecilia Andoff.

Foto: Grayling.

Samgåendet sprack. Nu hoppar RHR:s tidigare vd Mats Hansson och delägare Cecilia Andoff av från Grayling för att återskapa sin gamla byrå, uppger Rapidus.


Ämnen i artikeln:

Grayling

Tillsammans med Hansson och Andoff går också den förre seniorkonsulten Anders Antonsson in och väcker liv i RHR Corporate Communication, som varit en av Skånes främsta byråer vad gäller årsredovisningar, skriver Rapidus.

RHR gick samman med Grayling för två år sedan – verksamheten fick 16 medarbetare, men utvecklingen har inte gått enligt plan.

– Vi fick inte de synergieffekter vi hoppades på. Sedan har Grayling utvecklats på ett sätt där finansiell kommunikation inte fått så stort utrymme. Nu skiljs vi åt den siste april, efter att den tunga säsongen med årsredovisningar och stämmor är avklarad, säger Mats Hansson till Rapidus.

RHR jobabde tidigare emd börsbolag som Trelleborg, Peab, Midsona och Readsoft. Den återstartade byrån kommer att ägas tillsammans av Mats Hansson, Cecilia Andoff och Anders Antonsson, som blir styrelseordförande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Grayling

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.