Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hundstjärna sökes - vinner plats i ”Welcome to Sweden”

Publicerad: 2 december 2014, 12:30

I ett försök att marknadsföra hundmässan MyDOG kör Göteborgsbyrån Valentin & Byhr igång en talangtävling för hundar. Vinnaren får vara med i ett avsnitt av TV4-serien "Welcome to Sweden".


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrTV4Welcome to Sweden

Din hund kan bli minst lika känd som Josephine Bornebusch och Lena Olin. Det menar i alla fall Valentin & Byhr som med ljus och lykta söker efter Sveriges nästa kändishund.

Under mässan MyDOG som hålls i Göteborg i början på januari kommer en audition hållas på klassiskt Idolmanér – men med hundar som deltagare.

– MyDOG har tappat mycket i popularitet de senaste åren. Vårt uppdrag är att göra den tillgänglig för en bredare publik på ett underhållande sätt. Vi ser The Next Lassie som en spännande produktutveckling, säger Albin Larsson, ad på Valentin & Byhr.

Ett av kriterierna för att vinna tävlingen är att hunden klarar av att ha folk omkring sig, enligt Magnus Tengby, cd och partner på Valentin & Byhr.

– Men huvudkriteriet är så jävla skönt att hunden måste ha star quality. Att den verkligen går igenom rutan och gillar det här, säger han.

Men det finns ett till kriterium:

– Produktionsbolaget hälsar att det är viktigt att husse och matte är hyfsat normala, och inte några galningar det inte går att jobba med.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.