Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Huvudsponsorn kan hoppa av Nordic Light Open

Publicerad: 29 september 2008, 06:43

Huvudsponsorn Nordea hotar att hoppa av Nordic Light Open. Orsaken är turneringens flytt från Stockholm till Båstad, skriver eurosport.se.


WTA-turneringen Nordea Nordic Light Open flyttas till Båstad. Nu överväger Nordea att dra sig ur samarbetet. Foto: nordiclightopen.com.

WTA-turneringen Nordea Nordic Light Open har spelats på Stockholms Stadion tidigare, men nyligen blev det klart att turneringen flyttar till Båstad.

Företaget Legardiére som äger rättigheterna till herrturneringen Swedish Open i Båstad har även köpt rättigheterna till Nordic Light Open som nu ska spelas på samma ställe. Damturneringen ska även byta namn – vad den ska heta är dock ännu inte klart.

Nordea överväger att hoppa av som sponsor – banken vill ha turneringen i Stockholm.

– Vi vill att tävlingen ska stanna i Stockholm eftersom Nordea har ett nordiskt engagemang i Nordic Light Open. Det är enklare att få kunder till Stockhom och dessutom är Båstad ganska starkt förknippat med Wallenberg och SEB, säger Nordeas marknadschef Thomas Björklund till eurosport.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.