Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Hype är en magisk grej"

Publicerad: 28 januari 2011, 19:33

Intresset för Studio Totals fest i Stockholm ikväll är monumentalt. Närmare 3000 pers vill komma in i en lokal som tar några hundra besökare. – Det känns konstigt att säga ”ni tre från DN kan inte komma” när det annars är tvärt om, säger CD:n Tomas Mazetti.


Ämnen i artikeln:

Studio Total

Studio Totals sajt hänvisar till festen.

Ikväll har Studio Total fest på Scandic Malmen i Stockholm. Pr-byrån har gjort sig känd det senaste året efter FI:s pengabål i Almedalen, onanireklamen för Arvikafestivalen och stunthoppet från Öresundsbron. Kvällens fest kommer att gå i samma tecken.

– Vi ska göra en grej. Det blir en uppföljning på FI:s pengabränning i somras. På något sätt ska det försöka handla om det vi gör på byrån, säger Tomas Mazetti.

Ett stort antal journalister har hört av sig. I vanliga fall vill de ha kommentarer kring något av byråns senaste tilltag. Men den här gången vill de sneaka till sig en plats på den omsusade festen.

– Hela DN och Sveriges Radio har hört av sig och vill komma känns det som, säger Tomas Mazetti.

Men långt ifrån alla kommer kunna ta sig in. Lokalen rymmer bara några hundra personer. Studio Total har tvingats säga nej till flera kreddiga medieprofiler som vill ta sig in.

Räknar ni med folk som tältar utanför entrén idag?

– Jag tror faktiskt att några av kidsen är beredda att gå ganska långt. Det känns så bland alla mejl vi har fått. Om alla coola journalister i 30-års åldern hör av sig och säger ”snälla Tomas, kommer du ihåg när vi sågs?” Hur tror det då att det är bland kidsen? Frågar han retoriskt.

Studio Total har gjort blygsam marknadsföring för dagens event. Ändå har ordet spridit sig som en löpeld genom Stockholm. Det ryktas att festen är ett pr-event för att locka "rätt" målgrupp till Hotell Malmen. Studio Total har förvisso ett samarbete med hotellet, men Tomas Mazetti hävdar att festen bara är en kul grej. Det stora trycket från allmäneten ser han som en bonus.

– Hype är en magisk grej, säger Tomas Mazetti, som själv kommer att befinna sig på Scandic Malmen ikväll.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Studio Total

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.