torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hyper Island i samarbete med spelbolaget Paf

Publicerad: 28 augusti 2013, 08:48

Under åtta veckors tid ska sex studenter från Hyper Island arbeta på Pafs kontor på Åland för att utveckla spelbolagets kundrelationer.

Ämnen i artikeln:

Hyper IslandPaf

KB

Krister Berntsson


Eleverna ska som ett examensarbete fördjupa sig i Pafs strategi, vilken grundar sig på antagandet att det är roligare att spela tillsammans. Det handlar med andra ord om att ta Play Among Friends till nästa nivå.

– Hyper Island är intressant eftersom de är en utbildningsenhet som kombinerar insikter i den nya digitala ekonomin med design och kommunikation,  säger Pafs vd Anders Ingves. De är duktiga på snabba utvecklingsprocesser, vilka är en förutsättning i dagens ekonomiska värld. Det ska bli jätteskoj och inspirerande att få ha några elever mitt ibland oss och förhoppningsvis lär vi oss av deras sätt att tänka. Samtidigt är jag övertygad om att de får ett utbyte av oss i form av nya insikter.

Arbetet handlar om hur Paf ska kunna stärka och utveckla sina kundrelationer. Bolaget hoppas mycket på Hyper Island, som bland annat varit delaktigt i Aftonbladets digitala utveckling.

– Vi är glada över samarbetet. Paf är ett företag i absolut framkant som är öppet för nytänkande och förändring, säger Hyper Islands vd Johanna Frelin. Samtidigt som uppdraget kommer att vara utmanande och lärorikt för våra studenter, är jag övertygad om att de har massor att bidra med till Pafs fortsatta utveckling. Det ska bli spännande att se vad de kommer fram till."

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev