Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hysén och Alsing kommenterar El Clásico

Publicerad: 27 februari 2013, 11:55

Glenn Hysén och Adam Alsing.

Foto: TV3/Mathias Otterberg och Fredrik Hansson.

Unibet vill marknadsföra sina live-sändningar på webben. Nu ska Adam Alsing och Glenn Hysén kommentera toppmatchen Real Madrid-Barcelona på lördag.


Ämnen i artikeln:

Adam AlsingUnibetGlenn Hysén

Adam Alsing och Glenn Hysén bildar radarpar som kommentatorer på lördag. Då ska de vägleda tittarna under spelbolaget Unibets live-sänding på webben.
– När jag fick förfrågan om att vara med och snacka fotboll med Glenn i direktsändning var det inte mycket att fundera över. Det här är något av en pojkdröm som går i uppfyllelse, säger Adam Alsing i ett pressmeddelade.

Spelbolag som livesänder sport på nätet är en kraftigt växande marknad. Målet är att få spelare att registrera konto hos bolaget, för att sedan kunna spela på matcher i realtid.  

Under sändningen kommer Alsing och Hysén involvera twittrare till diskussionen under hashtagen #UnibetTV.
– Glenn och Adam är det perfekt kommentatorsparet för det uppdraget. Matchen är också en av årets absoluta fotbollshöjdpunkter och det är inget snack om att det här blir en upplevelse utöver det vanliga, kommenterar Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.