Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ibeyo anställer trio

Publicerad: 21 februari 2013, 14:37

Ibeyos förstärkningar.

PR- och eventbyrån IBEYOSTUDIO utökar sin stab med tre nya
medarbetare; en senior projektledare, en PR-konsult samt en planner.


Ämnen i artikeln:

Ibeyostudio

Förra årets satsning på digital strategi och eventproduktion, då varumärkesportföljen bland annat utökades med med Reebok, har lett till att byrån nu behöver extra förstärkning. För att möta utvecklingen utökar nu byrån sitt team med tre personer.

IBEYOSTUDIOs nya medarbetare är: Liv Wiklund Jonsson, tidigare Account Manager på Star PR Group, som får en roll som senior projektledare. PR-konsulten Monika Khavar, som tidigare arbetade som presskontakt på Dagmar, och plannern Sofia Green, med syfte att stärka byråns utbud av varumärkesstrategi och research.

Expandering är dock inte ett av årets ledord, utan fokus kommer främst att ligga på att fördjupa samarbeten med befintliga kunder.

– 2013 är ett förvaltande år för IBEYOSTUDIO, då vi främst kommer satsa på att förankra oss tyngre där vi står, säger Lotta Brattin, en av IBEYOSTUDIO's grundare, till Resumé.

Några av IBEYOSTUDIO befintliga kunder är bland andra Vagabond, Nordiska Kompaniet och Betsafe.

Linda Myrin

Ämnen i artikeln:

Ibeyostudio

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.