Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ibeyo Studio får Stadium-kontot

Publicerad: 13 augusti 2013, 08:25

Stadium väljer Ibeyo Studio.

Ibeyo Studio får in sportkedjan Stadium som ny kund. Uppdraget innefattar bland annat strategisk rådgivning gällande marknadskommunikation, presskommunikation och showroomverksamhet i Sverige.


Ämnen i artikeln:

StadiumIbeyo Studio

Pr-samarbetet inleds i samband med Stadiums träningskampanj för hösten. Byrån ska sköta kommunikationen kring samt aktivera kedjans egna varumärken Everest, Warp, Race Marine och Soc. Dessutom innebär uppdraget att lyfta butikerna som en tydlig destination enligt varumärkets vision "Activate the World".

– Det känns oerhört hedersamt att Stadium har valt oss som samarbetspartner. Det ska bli väldigt kul och spännande att arbeta med ett väletablerat varumärke som en mycket stor del av den svenska befolkningen har en nära relation till, säger Lotta Brattin, grundare av Ibeyo Studio, i ett pressmeddelande.

Stadium fortsätter sitt samarbete med Cohn & Wolf som har kvar det strategiska Corporateuppdraget. För den danska och finska marknaden arbetar sportkedjan med byråerna Agency V och Toveri HKI.

Stadium har cirka 140 butiker i Sverige, Danmark och Finland.

Koncernen har cirka 3 000 anställda och omsatte 2011/2012 cirka 5,8 miljarder kronor inklusive moms. Företaget ägs av bröderna Ulf och Bo Eklöf med familjer samt Ikano S/A.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

StadiumIbeyo Studio

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News