Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ibeyostudio blir MQ:s nya pr-byrå

Publicerad: 15 mars 2013, 10:05

Annons från MQ

Foto: Kampanjbild

Efter en pitch inleder MQ ett samarbete med den pr-byrån Ibeyostudio. Pr-byrån ska stärka MQ:s position i Sverige och inkluderar bland annat pr-strategi, presskommunikation och showroomverksamhet.


Ämnen i artikeln:

Ibeyostudio

Samarbetet inleds i mars och Ibeyostudio kommer att arbeta såväl
med kommunikation klädkedjans sortiment som kring MQ som destination.

– Det känns jättekul att få förtroendet att jobba med MQ som är inne i en väldigt spännande fas just nu. Dessutom så har MQ en tydlig vision som vi verkligen tror på, där vi ser att vi kan bidra i både det lilla och  det stora, säger Lotta Brattin, grundare av Ibeyostudio.

MQ Retail AB är ett börsnoterat företag. Varumärkeskedjan har verkat på den svenska marknaden i över 50. Valet av Ibeyo som ny PR-byrå togs efter ett pitchförfarande.

– Det ska bli spännande att börja jobba med Ibeyostudio. En PR-byrå som idag är en av de främsta inom pr och event och som står för mode, kvalitet och starka varumärken, precis som MQ, säger Magnus Johansson, marknadschef på MQ.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ibeyostudio

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.