Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ica lanserar recept-app med kladdfritt läge

Publicerad: 17 februari 2014, 10:01

Icas nya app med "kladdfritt läge"

Idag lanserar Ica appen Ica Handla för iPad. Med funktioner som "kladdfritt läge" och "laga-nu-läge" kan kunderna laga mat, scrolla i recept och se ingredienser och instruktioner samtidigt. Allt utan att behöva nudda skärmen.


Ämnen i artikeln:

Ica

– Vi vet att många kunder läser recept direkt från skärmen när de lagar mat, säger Håkan Sjöstrand, marknadsdirektör Ica Sverige AB. Därför har vi utvecklat en app med verktyg som gör att man till exempel slipper kladdiga fingrar mot dataskärmen. Det här är ytterligare ett steg i vårt arbete att underlätta våra kunders vardag, både när de är i butiken och i hemmet.

Den nya iPad-appen är tänkt som ett  komplement till appen Ica Handla i mobilen och den information och inspiration som finns på Ica.se.

Funktioner i ICA Handla för ipad

"Kladdfritt läge": scrolla utan att nudda skärmen - bara svep i luften med handen över skärmen.

"Laga nu-läge": ingredienserna syns på skärmen samtidigt som man går igenom tillagningsstegen till varje recept. Funktionen gör att man slipper scrolla fram och tillbaka mellan ingredienser och tillagningssteg.

Synkning: alla Icas digitala verktyg är synkade med varandra så att du exempelvis kan planera matveckan på Ica.se, handla efter inköpslistan i mobilen och laga maten med hjälp av läsplattan.

Inspiration: appen är full med inspiration, recept och färdiga middagsförslag som kan sparas och synkas med inköpslistor.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Ica

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.