Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Industrivärden vägrar kommentera krishanteringen

Publicerad: 22 januari 2015, 12:10

Kommunikationschef Sverker Sivall.

Foto: Pressbild/Industrivärden.

SvD:s granskning fick Sverker Martin-Löf att avgå från sina styrelseuppdrag. Nu vägrar Industrivärdens kommunikationschef Sverker Sivall att kommentera krishanteringen.


Ämnen i artikeln:

IndustrivärdenSverker Martin-LöfSvD

SvD Näringsliv har i flertalet artiklar avslöjat att SCA-direktörerna åkt privatjet och jaktresor och att Sverker Martin-Löf, Industrivärdens ordförande, anlitat sin son som rådgivare i miljardaffärer. I går avslöjade SvD också att Sverker Martin-Löf nu tvingas avgå från sina styrelseuppdrag.

Medietrycket har varit hårt på Industrivärden under granskningen, och kanske speciellt efter Sverker Martin-Löfs avgång. Trots att avslöjandena borde påverka bolaget i som helhet, vägrar Sverker Sivall att kommentera krishanteringen.
– Det enda jag kan bidra med är information om utskicket som vi släppte tidigare i dag som handlar om organisationsförändringarna, säger Sverker Sivall.

Men jag är mer intresserad av hur det här påverkar er som bolag.
– Jag har inga kommentarer om det. Vi har gått ut med information rörande valberedningsarbetet och det är den informationen jag kan bistå med.

När kan du kommentera det här då?
– Det vet jag inte, men det är ingenting jag kan sitta och laborera med i dag.

Varför kan du inte göra det nu – vad är motiveringen till det?
– Det har gått ut en information i dag om förändringar inom sfären – jag tar inga andra frågor.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.