Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Intäktsrekord för Westander

Publicerad: 17 oktober 2018, 08:27

Patrik Westander

Westanders byråintäkt under årets första nio månader visar rekordhöga siffror och en rejäl ökning jämfört med motsvarande period 2017.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderPRWestander

Tre av fyra kvartal är avverkade och under årets första nio månader har byråintäkten nått rekordhöga nivåer för Westander. Med en siffra på 33,8 miljoner kronor har man ökat med 14 procent jämfört med motsvarande period 2017.

Företag svarade för 68 procent av byråintäkten under de första nio månaderna, medan intresseorganisationer stod för 23 procent och myndigheter för resterande 9 procent.

– Pr-marknaden är urstark just nu. Vi är på toppen av högkonjunkturen och allt fler företag väljer att kommunicera på andra sätt än genom köpt reklamutrymme, säger Westanders vd Patrik Westander i en kommentar.

Rörelseresultatet uppgick till 6,7 miljoner kronor under de första nio månaderna 2018, även det en ökning från föregående år.

– Våra ekonomiska resultat är också ett kvitto på att Westanders grundläggande strategival fungerar. Vi konkurrerar inte med lågt pris, utan med hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderPRWestander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.