Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

IOGT-NTO erbjuder upplevelser istället för helgfylla

Publicerad: 27 september 2013, 11:10

Som en del av satsningen Fyll livet inleder nu IOGT-NTO ett samarbete med Upplevelsepresent.se. Förbundet med vill med utropet "I helgen blir det åka av!" få fler att börja bryta med alkoholnormen på helgerna


Ämnen i artikeln:

IOGT-NTOReform ActReformklubben

Det är med erbjudande om att vinna en av 100 må-bra-upplevelser som IOGT-NTO vill locka fler – framför allt i 30–45-årsåldern – att bryta upp från slentrianmässigt helgdrickande.

– Vi vill få fler att upptäcka fördelarna med att ta en må-bra-helg, snarare än att sätta fokus på nackdelarna med att dricka alkohol, säger IOGT-NTOs kommunikationschef Sofia Karlsson. Det handlar om att med humor inspirera fler att göra något annat än att vara fast i alkoholnormen på helgerna. Därför tycker vi att ett samarbete med en erfaren upplevelseaktör som Upplevelsepresent.se är perfekt.

– Vi har många spännande upplevelser som man bara kan göra – eller gör bättre – nykter på helgerna. Allt ifrån att åka segway eller flyga flygplan till en spabehandling eller en egen personlig tränare. Vi är gärna med och lyfter upplevelser som ett sätt att inspirera fler att må bättre på helgerna, säger Lasse Schmidt, grundare av Upplevelsepresent.se.

Bakom kampanjen står Reformklubben och Reform Act.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.