Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Jag började gråta av lycka inför hela skolan”

Publicerad: 4 juni 2013, 09:51

Rebecka Nyberg.

Foto: Pressbild.

Tidigare i år fick hon jobb efter bara halva utbildningen.
Nu har Rebecka Nyberg på Berghs utsetts till Årets pr-strateg av branschföreningen Precis.
Stipendiet är på 10 000 kr.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of CommunicationPrecis

Motiveringen löd: "Framgångsrik kommunikation bygger på att först och  främst lyssna. Lyssna på kunden, lyssna på målgruppen och lyssna på  omvärlden. Men framgångsrik kommunikation bygger även på insikten att  det mesta kommunicerar. För sin tro på lyhördhet och för förmågan till  kommunikativ bredd tilldelas därför årets PRECIS-stipendium i marknads-  PR: Rebecka Nyberg."

– Det kändes helt overkligt. När de kallade upp mig på scenen så började jag gråta av lycka  inför hela skolan. Jag var verkligen inte förberedd på vinna, men det  känns ju självklart väldigt kul att få bekräftelse för sitt hårda arbete  efter ett intensivt år och många långa nätter på Berghs, säger hon till Berghs-bloggen.

Resumé har tidigare skrivit om framgångarna för Rebecka Nyberg. Efter endast halva tiden på ettåriga Berghs-programmet Strategisk  kommunikation och PR blev  hon kontaktad av Cloud Agency och fick jobb där på stört.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.