Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Jag har gått igenom en stor sorg”

Publicerad: 21 februari 2014, 06:54

Linda Waxin.

I går kom nyheten att Linda Waxin lämnar vd-posten för Edelman. – Jag har gått igenom en stor sorg och kommer att gå i tillfällig pension i sex månader efter att jag lämnat Edelman, säger hon till Dagens Opinion.


Ämnen i artikeln:

EdelmanLinda Waxin

I går kväll skrev Resumé att Linda Waxin lämnar pr-byrån Edelman till sommaren.

Hon gör det av privata skäl, förklarar hon i Dagens Opinions nyhetsbrev Veckans Brief.

– Jag har gått igenom en stor sorg och kommer att gå i tillfällig pension i sex månader efter att jag lämnat Edelman. Min pappa var nära sin planerade pension, de hade redan köpt en gård i Småland dit han och mamma skulle flytta. Det blev inte så. Det har fått mig att tänka på att pensioner ska man ta genom hela livet, inte bara på slutet. Därför ska jag ut och resa i sex månader med min lillebror efter att jag har lämnat Edelman, säger hon till Dagens Opinions nyhetsbrev Veckans Brief.

Det återstår att se om Linda Waxin kommer tillbaka till branschen.

– Det är en av sakerna jag ska fundera på. Jag är tacksam för allt jag lärt mig men också nyfiken på att vidga mina vyer igen, säger hon till Veckans Brief.

Linda Waxin har varit vd för Edelman Stockholm i knappt tre år. Hon har klarat uppdraget hon fick av Richard Edelman – att vända byrån.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

EdelmanLinda Waxin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.