Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Jag jobbar på världens bästa arbetsplats”

Publicerad: 13 januari 2012, 12:41

Felicia Feldt gör upp med sin mamma, barnexperten Anna Wahlgren, i boken "Felicia försvann". Till vardags arbetar Felicia Feldt på Involve Communication.

Foto: ROGER TURESSON / DN / SCANPIX

”Felicia försvann” är vinterns mest omtalade bok och författarinnan Felicia Feldt är nu ett eftertraktat villebråd för medierna. Förläggaren Svante Weyler berättade i veckan för Resume.se att alla intervjufrågor går genom honom och att han skyddar henne mot pressen. Trots det har flera tidningar redan enkelt avslöjat hennes kontaktuppgifter och identitet. Nu kan Resume.se berätta att hon arbetar på kommunikationsbyrån Involve Communication.


Ämnen i artikeln:

Niklas BodellFelicia Feldt

När Resume.se ringer kommunikationsbyråns växel hänvisas vi till Involve Communications kommunikationschef Niklas Bodell.

– Vi har egentligen ingenting med Felicias bokutgivning att göra. Den skrev hon under flera år på sin fritid och vi tycker nu bara att det är spännande med den uppståndelse som är, säger Niklas Bodell.

Men hur är stämningen på byrån med tanke på uppståndelsen?
– Det är klart att det är en intern snackis också. Vi läser ju det som skrivs och pratar ju numera inte bara jobb med Felicia, om man säger så.

Har ni kompetensmässigt också hjälpt henne med till exempel medieträning och så?
– Vi avslöjar av princip sällan vem och vilka vi medietränar eller krishanterar, men det är klart att vi ställer upp och finns för henne. Det handlar ju trots allt om vår medarbetare och vän.

Men det är klart att du, med din bakgrund, måste ha hjälpt henne?
– Jag pratar ju med henne varje dag och det är klart att vi pratar om på vilket sätt hon exponeras och hanterar media. Konstigt vore ju annars.

Men hur tycker du att hon kommer ut i media?
– Bra, jättebra. Hon får säga det hon vill ha sagt och repeterar budskapen och sin story på ett jättebra sätt. Dessutom är hon genomtänkt och rolig. Hon kommer ut på ett väldigt bra sätt.

Skyddar du också henne från media?
– Nej, absolut inte. Allt som har med hennes bokutgivning att göra får hennes förlag sköta.

Felicia Feldt har arbetat som projektledare, copy och manusförfattare på Involve Communication i över tio år. På hemsidan presenteras hon också som duktig på storytelling och konceptutveckling.

– Jag jobbar på världens bästa arbetsplats och är jätteglad över det stöd jag får av både arbetskamrater och kunder. Dessutom innebär jobbet en sorts grundtrygghet i allt det som sker runtomkring just nu, säger hon till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Niklas BodellFelicia Feldt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.