Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Jag spelar en roll i stället för att vara mig själv”

Publicerad: 16 mars 2012, 05:25

Linda Skugge, just nu aktell med en barnbilderbok..

Foto: Resumé.

Linda Skugge, grundare av bokförlaget Vulkan.se och pr-byrån Skugge & Co, saknar skrivandet och tiden då hon som Expressen-krönikör kunde ”be folk dra åt helvete och såga dåliga artister”. - Nu när jag driver min egen pr- och eventfirma måste jag vara välstädad och vänlig och försöka vara alla till lags, säger hon till DI Weekend.


Ämnen i artikeln:

Skugge & CoLinda Skugge

Linda Skugge var en av Expressens största profiler som fruktad, hårdför och provokativ krönikör i 15 år.

Numera är det mycket business för Skugge som startade Vulkan.se och driver pr-byrån Skugge & Co. Till DI Weekend säger Linda Skugge att hon saknar skrivandet "väldigt mycket". Nu mera spelar hon en roll i stället för att vara sig sjäv i alla lägen, berättar hon.

Men pengar är viktigt för henne. Skugges motto är "Money talks". Och det går bra för henne som entreprenör. Vulkan omsätter 4 miljoner kronor och gör en vinst på nästan en halv miljon kronor. Skugge & Co har dubblat omsättningen till 3,8 miljoner kronor och går med ett par hundra tusen kronor i vinst.

- Förutom mig själv och mina barn försörjer jag fyra anställda. Det är jag ganska stolt över, säger Linda Skugge till DI Weekend.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Skugge & CoLinda Skugge

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.