Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Jag vill inte jobba så här mycket”

Publicerad: 12 oktober 2009, 14:00

Sidas kommunikationschef lämnar sin tjänst efter bara drygt ett år. Han har under sin korta tid gjort stora förändringar och nedskärningar av kommunikationsarbetet.


Ämnen i artikeln:

Sida

Claus Nowotny. Foto: Pawel Flato

– Jag känner att jag är färdig här. Under det här året har vi tagit bort tio personer och flyttat på sex personer. Nu är allt gjort och jag har lagt en bra grund för det framtida arbetet.

Claus Nowotny tillträdde som Sidas kommunikationschef den första september ifjol. Under den tiden har avdelningen bantats från drygt 30 medarbetare till 16.
– Det är tufft att göra så stora förändringar. Trots det har vi levererat. Sida har en ny webbplats. Nästa vecka kommer en ny version av tidningen Omvärlden ut i pressbyrån och vi står för aktiviteterna på European development day, nu under EU-ordförandeskapet.

Men efter ett tufft år vill nu Claus Nowotny dra ner på tempot.
– Jag har jobbat varenda helg och känner att det inte är värt det. Jag vill inte jobba så här mycket, utan få tid för ett privatliv också.

Har du något nytt på gång?
– Jag har fått några erbjudanden. Men nu tänkte jag först ta lite ledigt.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Sida

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.