Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jan Lindow ny JKL-partner

Publicerad: 15 januari 2013, 15:13

Chefen för pr- och kommunikationsbyrån MSL Nordic, Jan Lindow, har utsetts till partner för JKL-gruppen. Han har varit en del av JKL sedan år 2000 då han grundade Move PR, som sedan slogs ihop med JKL:s dotterbolag PRfabriken för att bilda MSL Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Jan LindowJKL

– Jan Lindow har under många år visat att han är en stark och kreativ  rådgivare som har en integrerad syn på och kompetens inom kommunikation  och PR. Han har internationell erfarenhet och är en entreprenör som kan  bygga, förändra och inspirera, säger Maria Grimberg, CEO för JKL Group.

Jan Lindow är idag chef för MSLs kontor i Norden, vilket ingår i JKL-gruppen.

Han har byggt upp MSL:s närvaro i Norden genom att etablera verksamheter i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Jan  Lindow blev en del av JKL år 2000 då han grundade Move PR, som sedan  slogs ihop med JKLs dotterbolag PRfabriken för att bilda MSL Stockholm.

Jan  Lindow har dessförinnan varit informationsansvarig på Intentia  International och har en kandidatexamen i journalistik och  masskommunikation från Göteborgs universitet i bagaget.
– Jag ser  fram emot att ta en än mer aktiv roll i arbetet med att växa gruppen på  den nordiska marknaden och känner mig naturligtvis hedrad över att få  ett ökat förtroende, säger Jan Lindow i en kommentar.

JKL Groups  nuvarande partners är: Per Ola Bosson, Sebastian Cederschiöld, Maria  Grimberg, Anna Grönlund Krantz, Anders Kempe, Anders Lindberg, Jan  Lindow och Peter Steere.

JKL Group har cirka 150 medarbetare och ingår i MSLGROUP, som i sin tur ägs av Publicis Groupe.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Jan LindowJKL

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.