Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jättekontrakt dubblar Nowas omsättning

Publicerad: 21 maj 2014, 13:00

Anders Wallqvist, vd på Nowa Kommunikation.

Ett jätteavtal med en volym på 180 miljoner kronor årligen. Nowa Kommunikation har kammat hem ett uppdrag som dubblar byråns omsättning.


Ämnen i artikeln:

Nowa Kommunikation

Nowa Kommunikation rankas etta och vinner ramavtalet för hela den statliga sektorn (det som tidigare hette RPS-avtalet).

Tidigare delade fem byråer på uppdraget, men nu har Nowa kommit etta för alla sektorer när Kammarkollegiet upphandlat medieförmedlingstjänster för hela den statliga sektorn.

Statens inköpscentral uppskattar volymen för den genomförda upphandlingen till cirka 180 miljoner kronor för samtliga tre anbudsområden.

– Vi är självklart enormt glada över att ha rankats som nummer ett i upphandlingen. Genom avtalet har vi en potential att fördubbla byråns omsättning, säger säger Nowas vd Anders Wallqvist på pr-byrån i ett pressmeddelande.

– Att vi vinner detta avtal är ett kvitto på att vår satsning inom just samhällsinformation och arbetsgivarfrågor fortsätter att bära frukt. Det är också ett fint beröm för vår kunniga och engagerade personal.

Nowa Kommunikation med ett 30-tal anställda omsätter runt 150 miljoner kronor och har 15 miljoner i intäkt.  Byrån har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Nowa Kommunikation

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.