Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jernhusen lånar ut gratis surfplattor till tågresenärer

Publicerad: 13 november 2013, 09:34

Jernhusen Media lånar ut surfplattor till resande mellan Stockholm och Göteborg för att göra reklam för Microsofts nya surfplatta.


Ämnen i artikeln:

Jernhusen Media

Mellan den 14-20 november kan resenärer som ska åka tåg mellan Stockholm och Göteborg låna Microsofts surfplatta Surface på resan.

Microsoft kommer finnas på Centralstationerna i Stockholm och Göteborg för att demonstrera Surface.

– Vi tycker det är roligt när företag genomför denna typ av aktivitet som bidrar till att göra den totala upplevelsen av resan bättre. Microsofts koncept sticker ut eftersom det bjuder på en upplevelse under hela resan, säger Regina Pettersson, säljchef på Jernhusen Media.

Surface 2 lanserades den 22 oktober och är uppföljaren till Microsofts första egna surfplatta Surface RT. På Surface finns Office 2013 RT förinstallerat, och tillsammans med de över 100 000 apparna i Windows Store erbjuder surfplattan både nytta och nöje.  

– Surface erbjuder både nytta och nöje, det bästa av två världar, vilket gör den till det perfekta resesällskapet. Vi vill att fler ska få chansen att uppleva Windows 8, nya Office och Surface. Därför står vi på Centralstationerna i Göteborg och Stockholm hos Jernhusen Media, och låter resenärer i båda riktningarna låna en Surface under resan, säger Roger Westerlund, kategoriansvarig för Surface i Sverige.

Surfplattorna finns att kvittera ut i Microsofts montrar på Centralstationen i Stockholm eller Göteborg. Väl framme lämnas Surface i Microsofts monter på din destination.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Jernhusen Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.