Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

JKL går ihop med europeisk byrå

Publicerad: 26 april 2017, 09:48

CNC:s vd Bernhard Meising och Maria Grimberg på JKL.

Foto: Pressbild

Svenska JKL slås ihop med CNC som har kontor i åtta länder. Byråns partners Per Ola Bosson, Maria Grimberg och Anders Lindberg kommer att bli en del av CNC:s globala partnergrupp


Ämnen i artikeln:

Public affairsMaria GrimbergPR-ByråerJKLPublicis Groupe

Både JKL och CNC ingår i Publicis-ägda nätverket MSL. CNC grundades år 2002 i München och London. I dag har de 12 kontor på åtta marknader.
– CNC och JKL har väldigt liknande kulturer och vi har redan samarbetat framgångsrikt under flera år med att stödja våra respektive kunder i deras affärsutmaningar. Tillsammans kan vi erbjuda en global plattform som kombinerar lång erfarenhet av innovativa och digitala kommunikationslösningar. Vi är övertygade om att denna plattform kommer att vara attraktiv för såväl kunder som talanger, säger JKL:s vd Maria Grimberg i ett pressmeddelande.

JKL behåller sitt namn men kommer nu att rapportera till CNC:s vd Bernhard Meising.
– Vi har beundrat JKL länge och har haft ett nära samarbete med dem under flera år, särskilt sedan vi blev en del av Publicis Groupe. JKL delar vårt fokus på affärskritisk kommunikationsrådgivning och tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ännu bredare tillgång till ledande expertis på fler geografiska marknader, säger han.

JKL grundades i Stockholm år 1985 av Anders Lindberg, Anders Kempe och Bo Jansson.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.