Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

JKL och MSL får ny partner

Publicerad: 1 oktober 2014, 13:06

David Ingnäs.

Foto: JKL.

36-årige David Ingnäs har blivit utsedd till partner i JKL och MSLGROUP – han är sedan tidigare konsult på byrån och en del av ledningsgruppen för JKL Sverige.

Ämnen i artikeln:

Maria GrimbergMSLGroupJan LindowAnna Grönlund KrantzJKLAnders Lindberg

KB

Karl-Johan Byttner


- Nästa år firar JKL 30 år. David Ingnäs har spelat en allt viktigare roll på JKL under snart tio år och vi är stolta över att nu välkomna honom till partnergruppen, säger Maria Grimberg, koncernchef för JKL och MSLGROUP i Norden i en kommentar.

Hon menar att David Ingnäs har förmåga att inspirera såväl kunder som kollegor och att han har varit en god ledare i flera interna roller på JKL.

David Ingnäs började som juniorkonsult på byrån år 2005 efter en avslutad civilekonomexamen och kandidatexamen inom kommunikationsvetenskap vid Stockholms Universitet.

- Jag känner mig oerhört stolt över förtroendet att få vara en del av JKLs partnergrupp och ser samtidigt väldigt mycket fram emot att fortsätta utveckla JKL som Sveriges bästa rådgivare och intressantaste arbetsplats samt att som partner bidra till att ytterligare stärka MSLGROUP i hela Norden, säger David Ingnäs i en kommentar.

Den övriga partnergruppen består av:
Per Ola Bosson, Maria Grimberg, Anna Grönlund Krantz, Anders Kempe, Anders Lindberg, Jan Lindow, David Ingnäs och Peter Steere.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev