tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

JKL stärker upp med finansveteran

Publicerad: 12 maj 2014, 08:19

Annika Poutiainen.

Foto: Twitter.

Pr-byrån JKL anställer Annika Poutiainen. Hon kommer närmast från Nasdaq OMX, där hon var chef för övervakningen i Norden.

Ämnen i artikeln:

MSLGroupAnna Grönlund KrantzJKLNasdaqPublicis Groupe

KB

Karl-Johan Byttner


Annika Poutiainen har ansvarat för börserna i Helsingfors, Köpenhamn och Stockholm.

Hon  har även jobbat med tillsynen av aktiemarknaden på Finansinspektionen,  FI, samt som advokat på Linklaters i London med  kapitalmarknadsfrågor.

– Hon är en tung profil på finansmarknaden och  har ett omfattande nätverk bland de noterade bolagen i hela Norden. Med  Annika på plats tar vi nu ytterligare ett steg i att kunna erbjuda våra  kunder riktigt kvalificerad rådgivning inom finansiell kommunikation,  säger Anna Grönlund Krantz, Managing Director för JKL Sverige i en  kommentar.

Annika Poutiainen går in som seniorkonsult på JKL. Hon ska  vara en stark kraft i byråns utvecklande av det finansiella erbjudandet  på byrån samt inom det globala nätverket MSLGROUP.

– Jag är  övertygad om att tillsammans med JKLs finansiella team kunna navigera  såväl noterade bolag som börskandidater i allt från regelfrågor,  bolagsstyrningsfrågor och andra aktiemarknadsrelaterade  frågeställningar, säger hon i en kommentar.

JKL har 150 anställda i Norden med kontor i samtliga nordiska länder.

JKL ägs av Publicis Groupe.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev