Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jonas Björkman får pr-hjälp av Christina Saliba

Publicerad: 3 oktober 2013, 12:33

Jonas Björkman och Christina Saliba.

Tennisprofilen Jonas Björkman, som ska göra comeback i Stockholm Open, anlitar pr-byrån Mindmakers, med vd:n Christina Sliba i spetsen, för att vässa sitt personliga varumärke.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMindmakers

Såväl Jonas Björkman som Christina Saliba är ursprungligen från Växjö. Christina Saliba är sedan länge en av de ledande i landet när det gäller person-pr.

Mindmakers uppdraget innebär att byrån ansvarar för varumärke, affärsutveckling och mediekontakter.

– Christina Saliba och jag samarbetade framgångsrikt redan när jag  spelade på touren. Jag är nu grymt inspirerad när vi inleder ett  nytt samarbete och tar ett helhetsgrepp kring varumärkesfrågor och  affärsutveckling, säger Jonas Björkman, i ett pressmeddelande.

I Jonas Björkmans team på Mindmakers PR ingår, förutom Christina Saliba, Maria Fabricius och Tobias Rydergren.

– Jonas Björkman har byggt en mycket stark plattform efter sin aktiva  karriär som tennisspelare. Att vi nu får representera Jonas och  får uppdraget för kommunikation och affärsutveckling är hedrande, säger  Christina Saliba.

Under sin karriär som professionell tennisspelare på ATP-touren vann Jonas Björkman sammanlagt sex singeltitlar och 54 dubbeltitlar, varav nio Grand  Slamtitlar. Nu ska han göra comeback i Stockholm Opens dubbelturnering.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMindmakers

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.