Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Journalist till Filippa Reinfeldts stab

Publicerad: 23 juli 2013, 09:21

Pernilla Ohlin

Pernilla Ohlin, pressekreterare vid finansroteln på landstinget i Stockholm, går efter sommarsemestrarna över till sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldts stab.


Ämnen i artikeln:

Filippa Reinfeldt

Pernilla Ohlin har en bakgrund som journalist. Hon har tidigare varit verksam som ledarskribent på liberala Dalarnas Tidningar. På landstinget i Stockholms Ohlin kommer arbeta med att utveckla sjukvårdspolitiken men också arbeta med utmaningarna i stockholmssjukvården.

– Jag är väldigt glad över att få arbeta med en så professionell politiker som Filippa Reinfeldt. Hennes entusiasm och fokus på att ständigt förbättra sjukvården smittar och jag ser fram emot att bidra till en alliansvalseger om lite drygt ett år, säger Pernilla Ohlin och fortsätter:

– Efter att ha bevakat och kommenterat politiska frågor i sex år ska det bli kul att nu få jobba mitt i politiken. Inte minst med en valrörelse som väntar nästa år, säger Pernilla Ohlin.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Filippa Reinfeldt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.