Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jung rekryterar vd från GolinHarris

Publicerad: 4 juni 2013, 09:33

Lamin Sonko

Jung Relation växer och anställer Lamin Sonko som tidigare i våras var "vd för en dag" på GolinHarris. Han kommer tidigare från Berghs diplomutbildning Strategisk kommunikation & PR.


Ämnen i artikeln:

JungLamin SonkoGolin Harris

Lamin Sonko har utöver att vinna uppdraget vd för en dag på GoldinHarris gjort praktik på A. W.orld B.eneath. Nyligen tog han ut examen från Berghs diplomutbildning Strategisk kommunikation & PR.

Han är också vice ordförande i föreningen ”Låt våra röster bli hörda” som arbetar med sociala frågor kretsande kring ungdomar och unga-vuxna. Lamin Sonko är också skribent i Lokaltidningen “Fokus Fiskätra”.

– Lamin har en ödmjuk personlighet och ett bra resonemang kring kommunikation som vi tror kommer passa utmärkt här hos oss på Jung. Hans åtaganden vid sidan av jobb och studier visar på engagemang på flera plan vilket vi på Jung värdesätter och det är bland annat där många av oss hämtar vår kraft och inspiration till ny spännande pr, säger Claes Bodén, vd på Jung Relations.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

JungLamin SonkoGolin Harris

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.