Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jung Relations värvar Helena Westin som vice vd

Publicerad: 10 oktober 2013, 20:08

Helena Westin till Jung.

Tungt meriterade Helena Westin blir vice vd på tioårs-jubilerande pr-byrån Jung Relations. Tillsammans med vd:n Claes Bodén ska hon ta Jung till nästa nivå.


Ämnen i artikeln:

Claes BodénJung Relations

Jung Relations, som nyligen kom tvåa i "pr-VM”, det vill säga rankades på andra plats i The Holmes Report, värvar branschprofilen Helena Westin.

Hon har varit vd för Paradiset DDB, marknadsdirektör för mobiloperatören 3, affärsutvecklings-  och varumärkesansvarig på Aftonbladet och reklamchef på Tre Kronor, samt den senaste tiden rådgivare inom kommunikations- och ledarskapsfrågor, i egen regi.

– Medie- och kommunikationsbranschen befinner sig i ett väldigt  spännande skede där gamla sanningar ifrågasätts och utmanas av aktörer  som snarare än kommunikation, utvecklar tjänster och lösningar som  bidrar till affärsnytta och som i  sin tur skapar möjligheten till en ökad dialog. Jung är precis den  typen av byrå som har förmågan att utmana de traditionella byråerna och  dessutom göra det med en lekfullhet som jag älskar, säger Helena Westin i en kommentar.

Helena Westins ska utveckla Jungs erbjudande och byrån internt. Vd:n Claes Bodén får därmed mer tid åt kundprojekt och rollen som kreativt ansvarig.

– Helena är en av de klokaste människor jag känner och har en kunskap  och erfarenhet som kompletterar vårt erbjudande perfekt. Och liksom alla  vi andra på Jung är hon nyfiken på pågående samtalsämnen i samhället  där våra uppdragsgivare  kan bidra till med stor trovärdighet, säger Claes Bodén.

Jung har sedan starten 2003 vuxit med i snitt 32 procent  årligen. 2012 hade Jung en byråintäkt på 46,5 miljoner kronor fördelat  på 43 anställda.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Claes BodénJung Relations

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.