Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jung värvar dubbelt

Publicerad: 4 februari 2014, 10:20

Julia Stenius och Ebba Hultengren

Kommunikationsbyrån Jung rekryterar två personer, Ebba Hultengren och Julia Stenius. Det är en del i byråns satsning efter att förra året kommit tvåa i The Holmes Reports prestigefyllda ranking i "världens nästa mest kreativa byrå".


– Med förra årets utmärkelse från Holmes Report fick vi ett kvitto på vårt kreativa arbete, något vi ska utveckla ytterligare tillsammans med Ebba, Julia och alla andra på Jung, säger vd Claes Bodén i ett pressmeddelande.

Ebba Hultengren kommer närmast från Prime där hon jobbat i 3,5 år som kreatör. Innan dess har hon studerat reklam och art direction på Berghs och ekonomi vid Lunds universitet.  

– Jag ser fram emot att, tillsammans med alla grymma här, ta fram lösningar för företag som skapar en meningsfull dialog och affärsnytta, säger hon i en kommentar.  

Julia Stenius har läst grafisk design på Beckmans och Interiror design vid Saint Martins. Hon har jobbat som AD i tio år på byråer som Mother London, Le Bureau, Brooklyn Brothers, Lowe Brindfors och Grey.

– Efter nästan tio år på reklambyrå valde jag att gå till Jung för att arbeta mer med projekt där målet är dialog med de man vill nå snarare än "hög procent på hjälpt erinran", säger hon i en kommentar.

Jung jobbar med bland andra Absolut Vodka, Volvo Car Corporation, Adidas, Blocket och Tiger of Sweden.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.