Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Jungsand om nya byrån

Publicerad: 20 januari 2015, 13:30

Caroline Jungsand

Foto: Fredrik Thambert

Caroline Jungsand blir vd på nystartade byrån Juno pr. Byrån kommer att ha en bred inriktning och har redan kunder som Readly och Cancerfonden på kundlistan.


Ämnen i artikeln:

Désirée MaurdJuno PrCaroline Jungsand

Trojkan som kommer leda den nybakade byrån Juno Pr är Caroline Jungsand vd, Hannah Davidsson medieexpert och COO och Désirée Maurd styrelseordförande och strategy director. Samtliga med ett kreativt ansvar.

De har redan fyra kunder de kan berätta om i dagsläget i form av Readly, Kry.se, Cancerfonden och Eytys.

– Vi kommer såklart att i stor utsträckning jobba med det vi gjort mest tidigare det vill säga samhällsfrågor, hållbarhet, hälsa och lifestyle, säger Caroline Jungsand till Resumé.

Alla ni tre har en bakgrund från Prime, hur tror du att det kommer det att prägla byrån?
– Självklart så är vi präglade av att våra första år i branschen var på Prime, vi pratar samma språk helt enkelt och det underlättar. Vi tycker alla att Prime är och var den bästa av skolor.

Vad hoppas du få ut av att starta en egen byrå som du inte kunde förverkliga som anställd?
– Jag har alltid haft turen att få förverkliga mig på de arbetsplatser jag varit på. Men nu ska det bli roligt och spännande att få omsätta mina kunskaper i egen regi tillsammans med två Junos som Hannah och Désirée.

Hur kommer det sig att det är just ni tre som startar byrå ihop?
– Att vi tre startar är en kombination av en gammal dröm och att vi nu alla tre hade möjligheten samtidigt. Vi kompletterar även varandra väldigt bra personlighets- och kompetensmässigt.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.