Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Juno tar in advisory board – med Kakan

Publicerad: 22 november 2018, 12:24

På bifogad bild från vänster: Elin Larsson, Kakan Hermansson, Sofia Ulver, Jessica Löwgren

Juno, pr-byrån med hållbarhetsfokus och kunder som Tradera, Oatly och Lernia, tar in ett advisory board bättra på kunskapen inom hållbarhet.


Ämnen i artikeln:

Juno Pr

Elin Larsson
Har arbetat på Filippa K i 22 år, närmast som hållbarhetschef. I dag delar hon sin tid mellan rollen som senior advisor inom hållbarhet på Filippa K och konsult med egna kunder.

Sofia Ulver
Konsumtionsforskare med en doktorsexamen från Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet där hon i dag är docent. Hon är också föreläsare och debattör inom hållbarhet.

Kakan Hermansson
Driver en podd och blogg på Elle där hon sprider kunskap och inspiration om skönhet via Kakan är även konstnär, författare och aktivist. Hon undervisar också på Konstfack. För Juno kommer hon bidra med rådgivning inom personlig som social hållbarhet.

Jessica Löwgren
Konsult i egen regi tillvardags, där hon arbetar som styrelsecoach, strateg, affärsarkitekt och verksamhetsutvecklare. Hon har suttit i ett flertal advisory boards och styrelser inom olika branscher, bland annat som styrelseordförande för Jung Relations där hon tidigare var delägare.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Juno Pr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.