Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kalla gasar med Volkswagen

Publicerad: 21 januari 2009, 09:18

Jerringpris-vinnaren Charlotte Kalla får en ny sponsor: Volkswagen: Skiddrottningen kör miljöbilen Passat Blue Motion.


Ämnen i artikeln:

SponsringCharlotte KallaVolkswagen

Charlotte Kalla framför sin nya kärra.

Svenska folkets stora idrottsfavorit Charlotte Kalla är hårt uppvaktad av sponsorer. Resume.se har tidigare berättat om Kallas jakt på en agent efter alla erbjudanden som strömmat in.

För närvarande är hon aktuell på tv med reklamfilmen för Vattenfall, och nu har hon även klart med Volkswagen som ny sponsor. Den tyska biltillverkaren tycker att det är viktigt att synas med Sveriges nya kelgris.

– Vi gratulerar Charlotte till de priser hon mycket välförtjänt vann på Idrottsgalan. Vi är också mycket glada och stolta över att ha möjligheten att samarbeta med en sån stor idrottspersonlighet. Jag är helt övertygad om att hon kommer att ge svenska folket många högtidsstunder framöver, säger Claes Jerveland, chef för Volkswagen Personbilar, i ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad över mitt samarbete med Volkswagen. För mig var det viktigt med en bil som har en tydlig miljöprofil, samtidigt som den måste vara bekväm, rymlig och rolig att köra. Min Passat motsvarar verkligen alla de kraven, säger Charlotte Kalla.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.