Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kampanjteamet som jobbar gratis för FI

Publicerad: 17 mars 2014, 14:06

Miranda Rudklint.

Feministist Initiativ (FI) går in i valrörelsen utan anställda. Här är teamet som ska marknadsföra partiet. Kampanjledare är Miranda Rudklint, kommunikationsstrateg och copywriter.


Ämnen i artikeln:

Feministiskt Initiativ

Budgeten är ytterst skral och de som jobbar för FI gör det ideellt.

Nu presenterar partiet sitt kommunikationsteam. Bland dem finns kampanjledaren. Miranda Rudklint, kommunikationsstrateg, hbtq-aktivist, copywriter och konceptutvecklare.

– Vi försöker visa vad det kan innebära med feminister och antirasister som tar plats i parlamenten – och att en faktiskt har makt att rösta in dem. Både erfarenhet och kunskap om de politiska problem som ligger till grund för frågor och krav kan skapa förtroende och solidaritet. Vår valkampanj utgår från de oförmedlade och starka behoven av förändring. Att vara med och jobba för det är det roligaste, lättaste och svåraste jag gjort, säger hon i ett pressmeddelande.

FI:s ideella kommunikationsteam

Amanda Mogensen, ansvarig för kommunikation och valkampanj. Kommunikationsstrateg på Seko sjöfolk och driver pr-byrån Ideal kommunikation. Hon har tidigare arbetat som pr-konsult på Westander och varit pressekreterare för både fackförbundet kommunal och Vänsterpartiet.

Maria Starck
, ansvarig för webb och sociala medier. Digital strateg och jobbar heltid ideellt för Fi under valåret. Hon har tidigare arbetat som digital strateg och kommunikatör på Amnesty International och ActionAid.

Jennifer Råsten
, ansvarig för evenemang och samordning medlemsgrupper kandidater. Projektledare, styrelseledamot och drivit företag inom IT- och kommunikation parallellt med initiativ för att öka jämställdheten i branschen.

Zandra Bergman
, pressansvarig. Kommunikatör och jämställdhetsstrateg som idag arbetar med verksamhetsutveckling inom offentlig sektor.

Ylva Welinder
, pressekreterare. Kommunikatör och arbetar idag med interna kommunikationsuppdrag på ett sjukhus. Hon har lång erfarenhet som kommunikationsstrateg inom ideell sektor och har även arbetat med påverkansarbete inom likabehandlingsfrågor i arbetslivet.

Frida Färlin
, pressekreterare. Kommunikatör och producent. Hon driver sitt eget företag samt studerar statsvetenskap och genusvetenskap. Hon har tidigare jobbat med journalistik, pr och som producent på radio, tv och inom vfx-/reklambranschen.

Hermes Holm
, pressekreterare. Fristående konsult inom strategi och pr. Han jobbar med ett gäng idéburna organisationer och pr-byrån FRAU.

Miranda Rudklint,
kampanjledare. Kommunikationsstrateg, hbtq-aktivist och skribent. Hen är en del av Grupp Tretton och har tidigare arbetat som kulturstrateg, copywriter, konceptutvecklare och rådgivare utanför samt inom den traditionella kommunikationsbranschen.

Jonas Göthner
, projektledare. Pressekreterare för Sissela Nordling Blanco, projektledare för partiets valskiva och var partiets fjärdenamn på riksdagslistan 2010.

Linn Alenius
, projektledare för nationella kampanjdagar. Projektledare för Uppdrag Ninjas.se. Hon har en examen i genusvetenskap och har tidigare arbetat med teater, inom vården och med barn med olika funktionsnedsättningar.

Emma Nilsson
, representant för Unga Feminister. Bildansvarig för en produktdatabas. Pluggar textil form på folkhögskola och vill i framtiden arbeta som mönsterdesigner. Har sedan hösten 2013 engagerat sig i Unga Feministers verksamhet, samt var tidigare ekonomiansvarig i förbundsstyrelsen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Feministiskt Initiativ

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.