Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kan göra comeback som skärgårds-Wilma

Publicerad: 7 mars 2011, 11:58

Ebba Hultkvist, till vardags pr-konsult på Westander, kan göra comeback som Wilma i ”Skärgårdsdoktorn”. Hon har fått en förfrågan, men ännu är inget spikat. – Det är svårt för mig att säga något när det inte är klart, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestanderEbba Hultkvist

Ebba Hultkvist. Foto: Fredrik Thambert.

Ebba Hultkvist, som i fjol lämnad Linda Skugges pr-byrå för ett nytt jobb på Westander, kan åter hamna i ropet som Wilma i ”Skärgårdsdoktorn”. Det finns nämligen planer på en långfilm med samma skådespelare som i den gamla SVT-serien.

Ebba Hultkvist vara bara 12 år när serien började spelas in. Nu är hon 27 och alltså åter aktuell som Wilma, på vita duken.

Du har fått en förfrågan?
– Ja, jo absolut. Det finns en diskussion och den har pågått länge, säger Ebba Hultkvist till Resume.se.

Hur intresserad är du av att göra rollen?
– Jag har inte läst någon manusversion som fortfarande är aktuell, så egentligen är det svårt att svara på. Men det skulle så klart kunna vara en spännande grej att göra.

Enligt Expressen kan filmen komma att spelas in nu till sommaren.

– Men det stämmer inte. Det är inte alls aktuellt i sommar.

Hur kommer det att gå att kombinera jobbet som pr-konsult med en eventuell skådespelarcomeback?
– Det beror helt på när i tiden inspelningen i så fall skulle ske och hur omfattande min roll skulle vara. Inget är klart än och därför finns det inget för mig att ta ställning till.

Patrik Westander, vd på Westander:

– Ebba skulle naturligtvis kunna ta tjänstledigt för att spela in en långfilm. På Westander jobbar vi alltid minst två personer i uppdragen för att möjliggöra föräldraledighet och annan tjänstledighet utan att uppdragsgivarna drabbas.

– Det låter dessutom som mycket god pr för Westander.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.