fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kända svenskar tar ställning inför Earth Hour

Publicerad: 20 mars 2013, 08:16

Martin Stenmarck i Ligistfilms Earth Hour-produktion

Lisa Miskovsky, Martin Rolinski, Anna Sahlin, Lazee, The Moniker, Jakob Samuelsson, Pär Holmgren, Nicke Borg, Anna Bergendahl, Tilde Fröling, Martin Stenmarck och D-Flex är några av personerna som tar ställning för WWF Earth Hour i en kort film framtagen av Ligistfilm i samband med Earth Hour.

Ämnen i artikeln:

Earth HourLigistfilm

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Nu på lördag den 23 mars klockan 20.30 äger Världsnaturfonden WWF:s miljömanifestation Earth Hour rum. Att släcka lampan en timme är en symbolisk handling för att visa engagemang om jordens framtid. 2012 släckte mer än varannan svensk lampan tillsammans med en miljard människor runtom i världen. Klimatfrågan engagerar.

Budskapet i filmen är att vi lever som om vi hade 1,5 jordklot, men att sanningen är att vi bara har en jord och den behöver vi ta hand om.

Medverkande i filmen är: Lisa Miskovsky, Martin Rolinski, Alexander Erwik, Janne Westerlund, Tobias Persson, Fredrik Östlund, Mikael Spreitz, Anna Sahlin, Sara Varga, Anders Öfvergård, Anderas Lundstedt, Lazee, The Moniker, Jakob Samuelsson, Pär Holmgren, Nicke Borg, Anna Bergendahl, Tilde Fröling, Martin Stenmarck och D-Flex.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev