Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kändisar överger sina prylar i Windows-kampanj

Publicerad: 2 juni 2014, 13:32

Sarah Dawn Finer, Georgios Karpathakis och Emma Danielsson

Foto: Pressbild: Microsoft

I sommar överger flera kända profiler sina nuvarande prylar och medievanor och träder in i Microsoft Ekosystem. I kampanjen byter de till Windows mobiler, datorer och tv-spel.


OS-hjälten Stefan Holm, Expressens moderedaktör Emma Danielsson, sångerskan Sarah Dawn Finer, entreprenören Georgios Karpathakis, teknikfrälsta Michael Kazarnowicz och skribenten Lars Aronsson från Swedroid är de sex personligheter som överger sina nuvarande digitala landskap för att ta plats i Microsofts ekosystem.

Under sommaren kommer de att blogga om sina upplevelser av flytten på feber.se. Experimentet och kampanjen #LumiaPledge startar den i dag.

– Det är en mycket intressant trupp som tar sig an uppdraget och vi är väldigt glada över intresset från deltagarna. Våra undersökningar visar att de allra flesta som väl gått över och testat produkterna samt Windows ekosystem under några veckor är väldigt nöjda och inte vill gå tillbaka till sina gamla plattformar. Med det sagt så ska det bli väldigt intressant att följa gruppen och deras upplevelser under det här experimentet, säger Edvard Bergström, kommunikationschef för Microsoft Devices i Skandinavien i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.