Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Klassisk sponsor förlänger med Brynäs

Publicerad: 3 september 2014, 15:18

Gevalia som alltid varit så gott som synonymt med Brynäs föränger sponsorskapet med den klassiska SHL-klubben från Gävle.


Ämnen i artikeln:

Gevalia

Brynäs IF har inför kommande säsong i SHL infört en ny partnerstruktur som innehåller två nya och högre nivåer – huvudpartner och officiell partner. Bauer och Länsförsäkringar är klara som huvudpartners.

Gevalia blir klubbens första officiella partner och stöttar satsningen ”en bra start”, samtidigt som företaget är medskapare till den reklamfria dräkten.

– Brynäs IF och Gevalia har en unik relation och historik, och det känns otroligt inspirerande att Gevalia väljer att förstärka samarbetet med oss. Tillsammans ger vi oss ut på en spännande resa, på och vid sidan av isen, säger Johan Cahling, vice klubbdirektör och marknadschef Brynäs IF, i ett pressmeddelande.

I och med den reklamfria dräkten finns Gevalia inte längremed på Brynäs IF:s matchdräkt. Istället har Brynäs IF och Gevalia hittat en ny helhetslösning, där Gevalia bland annat är en av medskaparna till den rena dräkten och aktiva i ”En bra start”.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Gevalia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.