Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kobbs mörkläggning

Publicerad: 25 mars 2011, 08:02

Kobbs te gör en riktig mörkläggning och släcker ned delar av Stockholms Centralstation under Earth Hour imorgon kväll.


Ämnen i artikeln:

Volontaire

– Earth Hour är, förutom en lysande idé att hjälpa planeten, även ett perfekt tillfälle att hjälpa sig själv genom att koppla ner från internetstressen. Att gå ett steg längre och släcka både lampor och datorer. Gärna med en avkopplande kopp gott te, säger Kathrine Löfberg, marknadschef på Löfbergs Lila som marknadsför Kobbs te.

I december uppmanade Kobbs svenska folket att koppla ner och utmanande då  Facebookanvändare att klara sig utan det sociala nätverket i en vecka för att undersöka hur starkt beroendet egentligen var. Utmaningen var populär och väckte stor uppmärksamhet innan den kopplades ner – av Facebook.

Imorgon lördag, som en manifestation för den internationella miljötimmen förvandlar Kobbs te istället delar av Centralstationen i Stockholm till ett nedsläckt vardagsrum och bjuder på ett svart te specialanpassat för Earth Hour. Manifestationen är en del i Kobbs vision och uppmuntran om att stressa mindre och våga koppla ner ibland.

Kobbs reklambyrå är Volontaire.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Volontaire

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.