Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Komiker uppmanar vita att stötta Black Lives Matter och kritiserar Trump i film för Supreme

Publicerad: 17 augusti 2020, 08:12

Komikern och skådespelaren Katt Williams kallar Donald Trump för clown i det hajpade klädmärket Supremes senaste kampanj.


Ämnen i artikeln:

Donald Trump

Det var i söndags som Supreme postade den nästan sju minuter långa filmen i sina officiella kanaler. I form av en politisk stand-up angriper Katt Williams, underhållare och mest känd för sina insatser som komiker, det kaos som har präglat 2020.

Inför det stundande presidentvalet adresserar han president Donald Trump som ”vår clown” och uppmanar vita människor att tydligt stödja ”Black Lives Matter”. Han är också kritisk mot Trumps coronastrategi:

”Just nu har vi en perfekt lämpad clown som styr över den fria världen. Vi fick en kille vars råd inkluderade saker som inget anständigt pundhuvud skulle säga att du skulle göra med en skottskada”, säger Katt Williams och refererar till Donald Trumps uppmärksammade
uttalande om att använda blekmedel mot Covid-19 från i våras.

Slutligen ger komikern tittarna uppmaningen att inte rösta på den sittande presidenten.

Efter 17 timmar har videon fått nära 900 000 visningar på Instagram. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Donald Trump

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.