Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kommunikationschefen lämnar Unicef

Publicerad: 23 juni 2014, 12:58

Petra Hallebrant

Foto: Unicef

På fredag gör Petra Hallebrant sin sista arbetsdag som kommunikationschef på Unicef. I höst börjar hon som kundchef på Telge Energi.


Ämnen i artikeln:

UnicefTelge Energi

Petra Hallebrant har varit Unicefs kommunikationschef i drygt tre år. Dessförinnan jobbade hon i en liknande position på Rädda Barnen. Nu lämnar hon ideell sektor efter sju år och blir kundchef på Telge Energi.  

– Det är mångt och mycket en kommunikationschefsroll: ansvar för intern och extern kommunikation och PR samt fokus på kundkommunikation och kundlojalitet, säger Petra Hallebrant till Resumé.

Kommer att vara ansiktet utåt för företaget och också driva opinionsbildning.  Tror du att du kommer att återvända till ideell sektor?
– Man ska aldrig säga aldrig, men just nu känner jag mig färdig och ser fram emot att sätta mig in i elbranschen, inte minst med fokus på förnybara energikällor som Telge energi fokuserar på.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

UnicefTelge Energi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.